Sakarya Fırat
Sakarya Fırat

Sakarya Fırat

4 Seasons
TRT 1
Action
Romance
Drama

Türkiye’yi kuşatan terör ve terörün söndürdüğü, yerinden ettiği hayatların hikâyesi. Aynı topraklardan doğan, aynı topraklarda akan iki nehrin, ayrılığa ve bölünmeye karşı savaşı.

  • Episodes
  • Details
1. Bölüm
1. Bölüm
1h 54m
Uzman Çavuş Osman Kanat, askerliği gönüllü olarak seçmiş ve devresi Cemil’le gittikleri ufak bir operasyon başarıyla sonuçlanır ancak bu operasyonun başarısı örgütü fena kızdırır…
2. Bölüm
2. Bölüm
1h 33m
Necla ve adamlarının geri çekilmesiyle sona eren çatışma arkasında bir enkaz bırakır. Osman, kollarında can veren arkadaşının intikamını almaya yemin eder. Gözlerinde tek bir şey vardır; öfke…
3. Bölüm
3. Bölüm
1h 42m
Osman’dan intikam almak isteyen Necla bir fırsat bulur. Onu bir sürprizin beklediğinden haberi yoktur. Kızından ayrıldığı günden beri yüreği acıyla yanan Teslime, Necla’yla karşı karşıya gelir.
4. Bölüm
4. Bölüm
1h 39m
Osman’ın tek başına yola çıktığını gören Mahmut’un içi rahat etmez. O da teçhizatını kuşanır ve Osman’ın ardından yola düşer. Kardeşlik ve sadakat, şimdi ölümün karşısında büyük bir sınav verecektir.
5. Bölüm
5. Bölüm
1h 31m
Acılar Osman ve Mahmut’u bir araya getirir ve Osman, kendisinin peşinden ölüme giden Mahmut’u bu zor gününde de yalnız bırakmaz. Dostluk uğruna, canı pahasına…
6. Bölüm
6. Bölüm
1h 20m
Terör, bu kez izne giden askerlerin yoluna çıkmıştır: kurulan bir pusu, patlayan bir mayın ve zamana karşı girilen bir ölüm kalım yarışı.
7. Bölüm
7. Bölüm
1h 26m
Nihan, büyük umutlarla başladığı iş hayatında büyük zorluklarla karşı karşıyadır. Bozok köyünün genç muhtarı, hayatı yeniden yaşanılır kılmak için giriştiği mücadelede Nihan’dan yardım ister.
8. Bölüm
8. Bölüm
1h 15m
Nihan babasının hayatını kurtaracak yolu açtırmak için uğraşırken nasıl bir oyunun içinde olduğunun ve asıl tehlikede olanın Osman ve kendisi olduğunun farkında değildir.
9. Bölüm
9. Bölüm
1h 25m
Osman’ın gelişi, Eşref Baba’nın kaybıyla çekilen acıları bir nebze de olsa hafifletir. Osman’ın izne gelmesi Fatma’nın ne zamandır aradığı fırsatı doğurur; Fatma Osman’la Zeliha’yı bir araya getirir.
10. Bölüm
10. Bölüm
1h 15m
Necla bölüğünü geri alabilmek için örgütün verdiği zorlu görevi üstlenir ancak karşısında bir kez daha Uzman Jandarma Osman Kanat’ı bulacaktır.
11. Bölüm
11. Bölüm
1h 21m
Necla otelden çıkmayı başarır. Necla’yı elinden kaçıran Osman ise daha da hırslanmıştır. Necla bu başarının ödülü olarak bölüğüne kavuşur ve ilk iş olarak karakola saldırır.
12. Bölüm
12. Bölüm
1h 10m
Necla bu kez ölümle yaşam arasında bir savaşta. Üstelik bu kez tek başına. Bakır yeryüzünde sevdiği tek şeyi, Necla’yı yaşatma savaşında ama elinden gelen fazla bir şey yok…
13. Bölüm
13. Bölüm
1h 19m
Durali Başçavuş emekliliğe hazırlanırken, Çeliktepe’deki herkes onun yaşadığı hüzne ortak. Efsane Başçavuş’a veda gecesine çok iyi hazırlanan Poyraz Timi, Durali’yi memleketine uğurlamaya kararlı.
14. Bölüm
14. Bölüm
1h 36m
Sarı Hoca’nın kayıp olmasıyla sarsılan Poyraz Timi, şimdi cehennemin tam ortasına dalıyor, geçit vermez dağlarda yiten kardeşini arıyor. Sarı Hoca için ise, ölüm hiç bu kadar yakın olmamıştı.
15. Bölüm
15. Bölüm
1h 35m
Poyraz Timi ayrı düştüğü kardeşinin peşinde, sarp dağları karış karış ararken, Sarı Hoca’nın ensesinde Azrail’in soluğu, sırtında ise oralarda bırakmak istemediği bir şehit var.
16. Bölüm
16. Bölüm
1h 25m
Poyraz Timi Necla’yı yakalamaya hiç bu kadar yakın olmamıştı. Bölgenin en azılı kadın teröristi hayatla ölüm arasındaki ince çizgide yürümeye çalışıyor.
17. Bölüm
17. Bölüm
1h 15m
Osman Kanat’a çevrilen namlu bu kez ülke dışından. Zaho’lu Artin’le Osman arasındaki kedi fare oyunu, giderek bir ölüm kalım savaşına dönüşüyor.
18. Bölüm
18. Bölüm
1h 13m
Ateş hattında herkes, aynı anda hem av, hem avcı. Osman Kanat izini bulduğu Zaho’lu Artin’i yakalamaya çalışırken, Artin bu hamleye korkunç bir planla cevap veriyor.
19. Bölüm
19. Bölüm
1h 19m
Osman Kanat, canını almaya gelen Zaho’lu Artin’le kozlarını paylaşırken, aynı anda da Mahmut ve Muharrem’i namlunun ucundan almaya çalışıyor.
20. Bölüm
20. Bölüm
1h 11m
Çeliktepe’nin ortasında, sevdiği adamın kurşunuyla can veren öğretmen Müge’nin ardından, Poyraz timinin yas tutmaya bile vakti yok. Osman, artık kangren haline gelen Necla meselesini çözmeye kararlı.
21. Bölüm
21. Bölüm
1h 18m
Necla’yı yakalayan Poyraz timi, bu zorlu yolculuğu tamamlamak zorunda. Bölgenin en azılı teröristi, Osman’ın elinden kurtulmak için her yolu denerken, büyük bir terörist grubu askerleri kuşatıyor.
22. Bölüm
22. Bölüm
1h 16m
Poyraz timi, Kuzey Irak’tan bölgenin en azılı katilini yanına alarak dönüyor. Timin etrafı kalabalık bir terörist grubu tarafından kuşatılmış. Hakan Asteğmen, hayatının en zor kararını veriyor.
23. Bölüm
23. Bölüm
1h 20m
Poyraz timi, etraflarını saran ölüm çemberini aşıp Çeliktepe’ye dönüyorlar, ama dinlenmeye bile vakitleri yok. Necla’nın Karakolda olması, yanlarında bir saatli bomba olması demek.
24. Bölüm
24. Bölüm
1h 18m
Mahmut’un acısı bütün Çeliktepe’nin üstüne çöküyor. Küçük çocuklarının sağlık haberlerini umutla bekleyen Mahmut’un yapabileceği tek şey bekleyip dua etmek.
25. Bölüm
25. Bölüm
1h 4m
Osman ve Nihan arasında kara bulutlar! Bütün Tekintaş’lar Berat’a tam destek vermişken, Nihan Osman’a korkunç gerçeği söylemek konusunda tereddüt içinde.
26. Bölüm
26. Bölüm
1h 23m
Necla’nın naklini yapan konvoy, bu kez Bakır’ın namlusunun ucunda. Bakır’ın Necla’yı bırakmaya hiç niyeti yok. Osman ise, bu azılı teröristi elinden kaçırmamak için canını ortaya koyuyor.
tabii
© 2024 tabii, All Rights Reserved
  • Terms of Use
  • Privacy
  • Cookie Preferences